1. Home
  2. Over de school
  3. Kober Kinderopvang

Kober Kinderopvang

Kober kinderopvang biedt gemak en ondersteuning aan werkende ouders

 

Je kind gaat naar de basisschool. Een schooldag duurt vaak minder lang dan een werkdag. Een dilemma van veel ouders. Hoe los je dit op een leuke en goede manier op? Kom eens een kijkje nemen bij Kober kinderopvang!

 

In de basisschool vind je kindercentrum de 4 Heemskinderen. Hier bieden wij kinderopvang van 0-13 jaar. Doordat we onder één dak zitten, werken we nauw samen met de basisschool; wel zo makkelijk en vertrouwd voor je kind en handig voor jou.

  • Buitenschoolse opvang (4-13 jaar): De buitenschoolse opvang heeft 2 eigen lokalen waar kinderen met leeftijdsgenootjes bij elkaar zitten. We zijn voor school vanaf 7.00 open en na school tot 18.30 uur. Niet alleen voor en na schooltijd, ook tijdens schoolvrije dagen en in de vakanties. We hebben een ruim aanbod aan activiteiten, zo ontdekt je kind nieuwe talenten en interesses. Wil je kind chillen met vriendjes? Dan kan dat ook!
  • Kinderdagverblijf (0-4 jaar): Kies je voor een kinderdagverblijf? Dan zit je bij Kober goed. We geven je kind alle zorg, liefde en aandacht die het nodig heeft. We spelen, lezen voor, knuffelen en zorgen dat je kind in zijn eigen tempo kan groeien en leren.
  • Peuteropvang (2-4 jaar): Bij de peuteropvang went jouw kind niet alleen aan een nieuwe omgeving, maar leert het ook omgaan met andere peuters. Spelenderwijs bereiden wij de peuters voor op de basisschool, zodat de overgang makkelijker is.
  • Opvang door gastouders (0-13 jaar): Voor kleinschalige en flexibele opvang ben je van harte welkom bij een van onze zorgvuldig geselecteerde gastouders.

Kosten

In veel gevallen krijg je een bijdrage in de kosten via de kinderopvangtoeslag van de Belastingdienst. De hoogte hiervan hangt af van je inkomen en gezinssituatie. Met de rekentool op onze website kun je uitrekenen hoeveel je maandelijks betaalt en wat je van de belastingdienst terugkrijgt.
Heb je niet het hele jaar opvang nodig? Dat kan ook, we hebben namelijk 40, 47 en 52 weken pakketten. Alleen vakantie opvang behoort ook tot de mogelijkheden.

 

Meer informatie

Heb je een vraag of wil je meer informatie? Neem dan contact op met de locatie (076) 5045780 of  het Kober serviceteam via (076) 504 56 05 of serviceteam@kober.nl. Loop gerust eens een keer binnen of maak een kijkafspraak via www.kober.nl.