1. Home
  2. Informatie
  3. Mijnschoolinfo

Mijnschoolinfo

Wij maken op de 4 Heemskinderen gebruik van het ouderplatform mijnschoolinfo (MSI). Mijnschoolinfo is ontstaan uit de gedachte dat de communicatie tussen school en ouders met gebruik van hedendaagse middelen, beter en efficiënter kan.Via dit platform wordt informatie gedeeld die belangrijk is voor u en uw kind, zoals bijvoorbeeld de nieuwsbrief en de planning van de ouderavonden.

 

U heeft via de mail een link ontvangen om uw account te activeren. Indien u deze (nog) niet heeft gekregen, kunt u zichzelf registreren op https://10ge00.mijnschoolinfo.nl/aanmelden 

 

Heeft u zich aangemeld en wilt u inloggen op MSI volgt u de link: https://10ge00.mijnschoolinfo.nl/

Mijnschoolinfo heeft ook een hele handige app, beschikbaar voor de verschillende mobiele platforms. Om van de app gebruik te maken heeft u dezelfde inloggegevens nodig als voor de website. Daarnaast moet u het onderdeel "school" invullen. Hier vult u alleen "4h" in en onze school verschijnt in de selectielijst.

 

Meer informatie over MSI is te vinden op www.mijnschoolinfo.nl. De gebruikershandleiding voor ouders en verzorgers vindt u hier:

https://mijnschoolinfo.nl/uploads/files/Handleiding-Activatie-account-activatiemail-Mijnschoolinfo-en-Mijnschoolinfo-App-voor-ouders-verzorgers.pdf